Uw hellend dak laten plaatsen of herstellen? Kinderspel voor Speelman!

Renovatie of nieuwbouw? Uw hellend dak staat bij ons nooit op de helling

Wil u een hellend dak laten plaatsen of herstellen? Dakwerken Speelman uit Antwerpen garandeert u een kwalitatief, waterdicht dak, afgewerkt met oog voor detail. Of u nu zweert bij een zadeldak, mansardedak, gebogen dak of lessenaardak, u heeft bij ons een ruime keuze in toe te passen materialen:
  • Pannen
  • Natuurleien
  • Kunstleien van Koramic of Eternit

Goed om weten: Op pannen en leien geldt een fabriekswaarborg van 30 jaar.

Voor u uw hellend dak laat plaatsen of herstellen, kunt u vooraf in onze toonzaal terecht om een goed beeld te verkrijgen van het resultaat dat de verschillende materialen bieden.

Vanzelfsprekend nemen wij ook alle zink- en koperwerken voor onze rekening wanneer u uw hellend dak laat plaatsen of renoveren.

Contacteer ons nu nog voor een nauwgezette en snel afgeleverde offerte!

Een hellend dak als plus!

Wist u trouwens dat een hellend dak zeer gunstig is voor de opvang van hemelwater? 95% van de neerslag op een hellend dak kan eventueel opgevangen worden voor hergebruik in bijvoorbeeld uw sanitair (tegenover slechts 60% bij een plat dak met grind). Een ecologische troef!

Een schijnbaar evident maar vaak vergeten sterkte van een hellend dak: u creëert meer woonruimte zonder de grondoppervlakte (maar wél de potentiële vloeroppervlakte) te vergoten. Ook dit staat hoog aangeschreven in de huidige energiebesparende opvattingen.

En last but not least: een hellend dak vraagt ook minder onderhoud van u dan een ander daktype.