Dakramen laten plaatsen? Speelman biedt u een venster op de wereld

Waarom dakvensters laten plaatsen geen overbodige (ve)luxe is

Licht en lucht doen leven! Een dakvenster of dakkoepel dus ook. Niet alleen brengen ze een vitale atmosfeer in de bovenbouw van uw huis. Ze laten bij zonneschijn ook toe dat er warmte binnendringt op de verdiepingen van uw woonst. En dat is voornamelijk in de koude seizoenen een absolute plus. Ook voor uw portefeuille. Daarnaast garanderen ze door de ingenieuze bouw van hun kozijn zelfs in gesloten toestand ventilatie in uw hoger gelegen ruimten.

Wil u dakvensters laten plaatsen? Dan heeft u bij Speelman uit Antwerpen de keuze tussen het gamma van Fakro en Velux.

  • Fakro: is een internationaal bedrijf ontstaan in 1991 in Polen en is de 2de grootste dakvensterfabrikant.
  • Velux: is van Deense origine en sinds 1942 actief in de productie en continue innovatie van dakvensters en toebehoren (zonneschermen, rolluiken en gordijnen)

Mogen daar snufjes aan zijn? Uiteraard! De ervaring van Speelman maakt mogelijk dat u zelfs het meest geavanceerde dakvenster kunt laten plaatsen: op zonne-energie of elektriciteit aangedreven open-, sluit- en verluchtingsmechanismen.

Dakvensters laten plaatsen op platte daken? Ook dat kan Speelman

Wil u licht & lucht capteren in uw woning met plat dak? Dan kunt u opteren voor een dakkoepel uit het ruime gamma van Skylux, Fakro en Velux

  • Skylux: is een Belgische producent met liefde voor daglicht, al sinds 1965
  • De achtergrond van Fakro en Velux werd hierboven reeds beschreven.

In het gamma dakkoepels bestaat een grote variëteit van exemplaren met een openend dan wel vast kader.

Dakwerken Speelman: uw (dak)venster op de wereld

Uw dakvensters en dakkoepels verdienen zorgvuldig geadviseerd en geplaatst te worden. Een rol die Dakwerken Speelman graag op zich neemt. Contacteer ons vandaag nog en vraag uw gratis (én snel afgeleverde) offerte op!