Dakgoten laten plaatsen? Da’s de bal in het kamp van Speelman kaatsen!

Van de regen in de drop? Een dakgoot van Speelman haalt u uit het slop

Waarom zorg besteden aan een degelijke dakgoot? Dakgoten zijn een schijnbaar banaal onderdeel van uw huis, maar o zo belangrijk! Los van de afvoer en eventuele opvang van regenwater, zorgen ze ervoor dat uw muren niet doordrongen worden van het nat (en schimmel veroorzaken). De geleide afvoer van hemelwater voorkomt ook een te grote lokale erosie door water in uw tuin of op uw tuinpaden.

Dakgoten laten plaatsen is dus noodzakelijk en kan bij Speelman uit Antwerpen in verschillende prijsklassen. Deze zijn afhankelijk van het gebruikte materiaal, en de gekozen vorm.

Courante materialen, in oplopende prijsklasse zijn:

  • PVC
  • Zink
  • Aluminium
  • Koper

De mogelijke verschijningsvormen – die voor alle duidelijkheid ook hun functionaliteit hebben – zijn:

  • Bakgoot: De klassieke rechthoekige dakgoot, met vlakke bodem
  • Mastgoot: De halve cilindrische dakgoot. Deze is door z’n vorm zeer stevig en omwille van de afgeronde bodem stroomt het water sneller af dan bij een bakgoot
  • Kielgoot: een afhangende goot die mogelijk maakt dat het ook water opvangt wanneer twee aflopende dakvlakken elkaar in een hoek raken

Speelman verzorgt de aanvoer van uw afvoer

Dakgoten laten plaatsen houdt ook in dat u in afvoerbuizen moet voorzien. Alweer een kolfje naar de hand van Speelman. Keuze tussen PVC, koper of zink.

Lekkage? Niet noodzakelijk een nieuwe dakgoot laten plaatsen

U hoeft niet meteen diep in de buidel te tasten om het probleem met uw dakgoten op te lossen. U kunt er ook voor kiezen om door ons uw bestaande dakgoten van een nieuwe zinken waterdichting te laten voorzien.

Neem hier en nu contact met ons op voor een gratis offerte!